Perivolos Apartments

Perivolos Apartments is a hotel in Dhermi, very close to the beach. The client requested a photo shoot alla "boutique hotel" with a feeling of privacy, serenity and relaxation.  The full collection consists of around 50 images.

Perivolos Apartments është një hotel në Dhermi, shumë afër detit. Klienti kërkoi që fotografitë të krijojnë tek vizitori ndjesinë e intimitetit, qetësisë dhe relaksit. Koleksioni i plotë përmban rreth 50 fotografi.

Galeria po shkarkohet...