Briker Hotel


Hotel Briker është një hotel me 3 yje që ndodhet në qendër të Tiranës. Objektii punës ishte ndërtimi i faqes së internetit, regjistrimi i hotelit tek booking.com dhe fotografitë e objektit.

Briker website

Briker is a three star hotel in the center of Tirana. The assignment was to create the website, registration on booking.com and interior and exterior photography.