Ariee Design Studio

Ariee Design Studio is a studio specialized in product development for the fashion and handicrafts industry. The assignment was the photoshoot of the Ariee Spring/Summer 2014 collection.

Ariee website

Ariee Design Studio është një studio e specializuar në zhvillimin e produktit për industrinë e modës dhe artizanatit. Objekti i punës ishte fotografimi i koleksionit Ariee Pranverë/Verë 2014.