Çfarë bëjmë ne?

Ne ndihmojmë kompani të të gjitha llojeve që të promovojnë biznesin dhe produktet e tyre nëpërmjet shërbimeve të mëposhtme:
 • video promocionale 
 • video me animacion / animacion 3d / reklama 
 • design editorial / print / logo 
 • vizatime arkitekturale / vizualizime 
 • CD interaktive / kartevizita video 
 • website / blog / shkrim promocional 
 • fotografi / regjistrim me kamera 
 • marketing online / media sociale 
Ne kujdesemi për gjithçka, nga konceptimi deri tek paraqitja e shërbimit ose produktit tek audienca.

Si e bejme ne kete?
Na dergoni nje e-mail ose na kontaktoni nëpërmjet telefonit. Si fillim do te bisedojmë me ju në lidhje me kërkesat e biznesit tuaj. Do t’ju bëjmë një sërë pyetjesh të rëndësishme për të kuptuar mire atë që ju kërkoni të përfitoni nga fushata juaj e marketingut. Pasi të kemi dëgjuar me kujdes atë qe ju keni për të thëne, ne do largohemi për pak kohë, do të mendohemi dhe pastaj do të kthehemi serish por kësaj radhe me propozime konkrete. Nëse doni nga ne ndonje propozim konkret atehere na kontaktoni ketu.

What do we do?
We help companies of all sizes promote their business and products through any of the services below. 
 • documentary / travel/ promotional videos 
 • motion graphics / 3d animation / commercials 
 • editorial / print / logo design 
 • architectural drafting / visualizations 
 • interactive CD's / video business cards 
 • website / blogging / copy writing
 • photography / video shooting 
 • online marketing / social media
We take care of everything - from concept to creation to delivery to the audience.

How do we do it?
Send us an e-mail or give us a call. We’ll have a chat on the phone - or in person about your requirements. We’ll ask the right questions to uncover exactly what you want to achieve from your marketing campaign. After we’ve listened carefully - we’ll go away, have a think - then get back to you with some ideas. Contact us if you want some ideas!